Kom ook helpen!

Op de kinderboerderijen van de Stichting Alphense Kindeboerderijen is altijd van alles te doen: Dierverzorging, Spelletjes doen met (bezoekende) kinderen, Schoonmaken, Klussen en ga zo maar door.

Ook buiten de boerderijen maar binnen de stichting is er een hoop werk: Fondsenwerving, Organiseren van activiteiten, Opzetten en managen van projecten en nog veel meer.

  • Gezellige collega's
  • Flexibel werken
  • Lekker naar buiten

Vrijwilliger Openstelling en Animatie

Momenteel zijn de kinderboerderijen slechts dagelijks van 14.00 tot 16.30 geopend. de SAK heeft een zeer sterke wens om deze openingstijden (vooral in de weekenden) flink te verruimen. Om dat te bereiken is de stichting op zoek naar vrijwilligers die tijdens de openstelling aanwezig willen zijn en activiteiten en spelletjes willen doen met de jonge bezoekers.


Vrijwilliger Klussen en Tillen

Zoals op iedere boerderij is er ook op de kinderboerderijen van de SAK regelmatig wat zwaarder werk te verzetten. Dit loopt uiteen van het schilderen of repareren van een hek, tot het naar de hooizolder tillen van vers aangeleverd hooi en stro.


Vrijwilliger Dierverzorging en Openstelling

Vind je het leuk om voor dieren te zorgen én kan je goed overweg met mensen? Heb je een half dagdeel per week tot eens per twee maanden de tijd om hieraan te besteden? Ben jij 18 jaar of ouder? Kom ons dan helpen als vrijwilliger dierverzorging.


Bestuurslid Activiteiten en Informatievoorziening (Vrijwilliger)

Wij zoeken iemand met ervaring op het gebied van activiteiten- en/of evenementenorganisatie en informatievoorziening. Als algemeen bestuurslid met dit taakaccent verhoog je de bezoekkwaliteit. Je maakt de kinderboerderij nog leuker, gevarieerder en educatiever.


Werkgroep-leden (Vrijwilliger)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het bestuur willen ondersteunen in één van onze werkgroepen. Er worden werkgroepen gevormd voor o.a.: • Fondsen en Sponsoring • PR en communicatie • Bezoekkwaliteit • Evenementen • Redactie nieuwsbrief

Open Sollicitatie

Heb jij een ander fantastisch idee voor de kinderboerderijen in Alphen aan den Rijn en omstreken waar je de stichting mee denkt te kunnen helpen? Twijfel dan niet om onderstaand formulier in te vullen!

Je aanmelding is verzonden!