• Geplaatst op dinsdag 29 mei 2018

Winterwinnaars bekend en zomereditie van onze fotowedstrijd van start!

Tijdens het schaapscheerdersfeest zijn de winnaars bekend gemaakt van de wintereditie van onze fotowedstrijd. De winnaars van de mooiste foto’s hebben een heerlijke taart gekregen met daarop hun winnende foto

Van de winnende foto’s is een prachtige afdruk gemaakt op canvasdoek, gesponsord door WiHa-design. Deze foto’s zullen op de kinderboerderijen komen te hangen.

Wil jij ook graag zo’n heerlijke taart winnen? De zomereditie van de fotowedstrijd is nu open! Stuur dus een mooie foto gemaakt op een van de kinderboerderijen op naar pr@kinderboerderijalphen.nl

Foto insturen Deelname aan de fotowedstrijd is gratis. Je kunt je mooiste foto opsturen naar pr@kinderboerderijalphen.nl. De fotowedstrijd loopt tot 31 augustus 2018.

Bij inzending graag je naam en locatie van de kinderboerderij vermelden. Dit kan dus zijn: Zegersloot, Bospark of de Contactweide.

Voorwaarden voor deelname:

  • De rechten van de foto zijn na insturen van de Kinderboerderij. Op deze manier kunnen wij de mooie foto's gebruiken in onze communicatie over de kinderboerderij
  • Er is een maximum van 3 foto's per deelnemer.
  • Om de winnende foto op groot formaat te kunnen afdrukken moet de afbeelding minimaal 300 dpi / 5MP zijn

De winnaars: Uit de inzendingen zal onze jury per kinderboerderij 3 foto’s uitkiezen. Deze foto’s zullen op Facebook geplaatst worden, de foto met de meeste ‘likes’ wint de wedstrijd.

Per kinderboerderij zal uiteindelijk 1 winnaar gekozen worden. De winnende foto zullen we groot laten afdrukken en een mooie plek geven op de kinderboerderij. 

Tevens hebben wij een sponsor gevonden die de winnaars een taart met daarop hun eigen foto wil aanbieden!!

Dus, neem bij je volgende bezoek aan de Kinderboerderij je camera mee, en maak kans op deze leuke prijzen!