• Geplaatst op woensdag 27 december 2017

Winnaars mooiste kinderboerderij-herfstfoto's beloond met lekkere taart!

Afgelopen zaterdag hebben de winnaars van onze herfst-fotowedstrijd hun prijs in ontvangst genomen. Dankzij een gulle sponsor konden de fotografen een lekkere taart waarop hun winnende foto afgebeeld stond in ontvangst nemen. De foto's zijn tevens gratis afgedrukt door WiHa-Design op canvasdoek. Deze krijgen een ereplek op de drie kinderboerderijen.

Naast de winnende foto's hebben we nog vele andere mooie foto's mogen ontvangen. Wij danken alle inzenders van de foto's voor de moeite die zij genomen hebben om onze unieke dieren goed in beeld te brengen! Om een voorbeeld eruit te lichten: de winnende foto op de Contactweide laat zien dat muskuseenden maling hebben aan het weer. In de herfst zijn zij prima in staat om eieren te leggen en kuikentjes (met wat hulp van ons) groot te brengen. Natuurlijk danken wij ook onze sponsoren voor hun bijdrage.

En fotografen, opgelet! Ook dit winterseizoen willen wij vragen jullie mooiste foto's naar ons toe te sturen. Als je er al een paar hebt kan je ze e-mailen naar pr@kinderboerderijalphen.nl. De aankondiging van deze winterwedstrijd en tot wanneer inzendingen kunnen plaatsvinden, volgt gauw!