• Geplaatst op woensdag 17 juli 2019

Lever je oude kleine elektrische apparaten bij ons in en help daarmee de kinderboerderij!

Sinds kort is kinderboerderij Zegersloot een inzamelpunt van WeCycle voor KLEINE elektrische apparaten. Op kinderboerderij de Contactweide in Boskoop hebben wij dit inzamelpunt al enige jaren! Wat kan je inleveren in deze bakken? Denk aan haardrogers, wekkers, broodroosters, mobiele telefoons en (tuin)gereedschappen. Eigenlijk alles wat je zo mee kan nemen in een boodschappentas en een stekker of batterij heeft.

Let op: Vóór het inleveren moeten restanten uit het apparaat zijn verwijderd: batterijen - koffiefilters - stofzakken - frituurvet. Lever de batterij natuurlijk op een later moment in bij de milieustraat. Ook apparaten die niet in de inzamelbak passen (en spaarlampen en tl-buizen), kunnen worden ingeleverd bij de milieustraat van de gemeente of kijk op www.wecycle.nl voor een verzamelpunt waar dit wel kan.

Waarom zou je zoveel moeite doen om naar twee punten te rijden, én de milieustraat én onze kinderboerderij? Simpel! Alles wat je inlevert bij ons levert de kinderboerderij wat op. Hiermee steun je dus de boerderij EN worden de apparaten volledig gerecycled. Goed voor ons en goed voor het milieu!👍