• Geplaatst op dinsdag 9 oktober 2018

Geslaagd herfstfestijn!

Zondagmiddag 7 oktober hebben we onder de stralende zon Dierendag gevierd op kinderboerderij Zegersloot met heel veel bezoekers. In totaal zijn er 43 groente taarten gemaakt en gevoerd aan de geiten, schapen, varkens en koeien.

Als gasten met een kraampje hadden we de Syrische familie uit Ter Aar met hapjes, de familie Burggraaf met bloemstukjes en kalebassen voor een kindertehuis in Kenia en natuurlijk ons eigen kraam met Soeppoenen, Pattison, noten en honing.

Ook voor gezellig muziek was gezorgd: Marco, de begeleider van de groep van Ad Fund, die op maandag bij ons op Zegersloot werkt, had spontaan aangeboden om te komen zingen op Dierendag. Dat was wel een “ trekker” en een muziekje erbij zorgde voor een hele gezellige sfeer.

Om 15.30 werden de prijzen van de zomer fotowedstrijd uitgereikt. De taarten gingen deze keer naar Amanda de Boer (Bospark), Michelle Kevelaar-Jeucken (Zegersloot), en Bert Jorritsma (Contactweide). Gefeliciteerd met jullie prijs, geniet van de taart!

We kunnen terugkijken op een hele geslaagde middag. Costa, Paulien, Lenora, Willem en Irene hartelijk bedankt voor jullie hulp op deze drukke middag, zonder hulp van vrijwilligers lukt een activiteit op de kibo niet.