• Geplaatst op zondag 2 september 2018

Gedetineerden maken wensputten voor de kinderboerderijen

Afgelopen vrijdag hebben de kinderboerderijen in Alphen a/d Rijn een mooie gift van de Penitentiaire inrichting Alphen a/d Rijn gekregen. Gedetineerden hebben 3 prachtige wensputten gemaakt, voor elk van onze locaties een. Deze wensputten zijn in eerste instantie gemaakt om bezoekers te stimuleren om een gift te doen tijdens het bezoek aan de kinderboerderij.

Het bezoeken van de kinderboerderijen is gratis, en dit willen we graag zo houden. Dit kan zolang wij voldoende giften van (o.a.) onze bezoekers binnen krijgen. De wensputten zullen de bestaande melkbussen vervangen. Volgende week worden ze eerst nog mooi in de olie gezet door de mensen die via Adfund bij ons werken en voorzien van bordjes. Naar verwachting zullen de putten voor half september op alle locaties volledig in gebruik zijn. Natuurlijk mogen bezoekers ook een wens op papier achterlaten, maar we kunnen helaas geen garanties geven dat wij ook aan die wensen kunnen voldoen.

Het materiaal is gesponsord door de penitentiaire inrichting, WiHa design (banners) en de firmaKleuro (olie om de wensputten weersbestendig te maken).