• Geplaatst op zondag 20 november 2016

Blij met donatie van Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn

De Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn bestaat dit jaar 25 jaar en ter gelegenheid hiervan geven ze diverse goede doelen een extra financieel steuntje.

Met veertien andere goede doelen hebben we strijd gevoerd om bij de vijf doelen te eindigen die een deel van de jubileumveiling op 3 september krijgen. Helaas zaten we niet bij de vijf goede doelen die de meeste stemmen hadden gekregen. Daarom willen we graag de Stichting Hospicegroep Alphen-Nieuwkoop, Dierenasiel Alphen aan den Rijn, Vrienden van Oudshoorn, Gospelkoor Sound of Celebration en de Voorleesexpress Bibliotheek Rijn en Venen van harte feliciteren met het resultaat.

Maar ook voor de overige tien instellingen was er goed nieuws. Allen, en dus ook wij van de Stichting Alphense Kinderboerderijen, behoorde tot de gelukkigen die een check van 250 euro kregen overhandigd uit handen van Kringloop directeur Martin van Keeken. Een fantastisch gebaar waar we heel blij mee zijn en we feliciteren hen van harte met dit 25-jarig jubileum.