• Geplaatst op vrijdag 7 december 2018

Alle vrijwilligers bedankt!

Vandaag is het Nationale vrijwilligersdag. Deze dag gebruiken organisaties om hun vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet. De kinderboerderijen in Alphen aan den Rijn en Boskoop draaien voor een groot deel op vrijwilligers. En ook wij willen ze via dit berichtje laten weten hun inzet zeer te waarderen!!!!

Ons vrijwilligersbestand bestaat uit zo'n 100-120 vrijwilligers. De meeste helpen mee met de dierverzorging en het openstellen van de boerderijen. Maar er zijn er ook een aantal die juist andere werkzaamheden oppakken. Klussen op de boerderij, groenbeheer, activiteiten begeleiden, communicatie, fondsenwerving en bestuurstaken zijn bijvoorbeeld werkzaamheden die de vrijwilligers uitvoeren voor de Alphense kinderboerderijbezoekers. 

Mocht jij nog op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en hou je van buiten werken, het organiseren van (educatieve) activiteiten, dieren verzorgen en/of klussen? Kijk dan hier en solliciteer:  http://www.kinderboerderijalphen.nl/kba/over/vacatures.html of e-mail naar info@kinderboerderijalphen.nl