• Geplaatst op zaterdag 11 november 2017

Buurtbewoners op bezoek bij de Contactweide tijdens de Running Dinner

Gisteravond konden buurtbewoners van de Snijdelwijk in Boskoop op drie verrassingslocaties genieten van een diner. Drie gangen, op drie locaties in drie verschillende groepjes. Een van de verrassingslocaties was kinderboerderij de Contactweide.

Lees meer

  • Geplaatst op woensdag 8 november 2017

Volière Bospark officieel geopend!

Op 1 november 2017 is het nieuwe vogelverblijf op kinderboerderij Bospark feestelijk geopend. Na een introductie door Wim Dieho (mede-bestuurslid van de Kinderboerderij), is het vogelverblijf in gebruik genomen door wethouder H. de Jager. Dit gebeurde door middel van...

Lees meer

  • Geplaatst op zondag 1 oktober 2017

Dieren flink verwend bij het herfstfestijn

Afgelopen zondag werden de dieren op de Kinderboerderij Zegersloot extra verwend met groentetaarten. Elk jaar rond dierendag organiseert de kinderboerderij het herfstfestijn, waar de kinderen verse groente snijden en in taartvorm aanbieden aan de dieren. De varkens,...

Lees meer

  • Geplaatst op donderdag 28 september 2017

Fotowedstrijd! Jouw foto op de Kinderboerderij?

Wij zijn op zoek naar de mooiste herfstplaatjes genomen op de kinderboerderijen! Dit kan een foto zijn van (een van de) dieren, van de gebouwen, de vrijwilligers aan het werk, of van de natuur op en direct rondom de kinderboerderijen.

Lees meer

  • Geplaatst op maandag 5 juni 2017

Kalfje geboren op Zegersloot

Op 4 juni is ons Witrik koe bevallen van een mooie dochter! Kom je (voorzichtig) op kraamvisite bij Zegersloot?

Lees meer

  • Geplaatst op woensdag 24 mei 2017

De schapen zijn geschoren!

Afgelopen zondag, tijdens het schaapscheerdersfeest, en vandaag zijn de schapen van onze drie kinderboerderijen geschoren. Ze zullen vast blij zijn dat ze hun warme vachten kwijt zijn, zeker nu het warm weer wordt de aankomende dagen.

Lees meer